| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
SELENDİ BELEDİYESİ'NDEN İŞÇİLERİNE YÜZDE 23 ZAM
SELENDİ BELEDİYESİ'NDEN İŞÇİLERİNE YÜZDE 23 ZAM
Selendi Belediyesi'nde çalışan 10 kadrolu işçiyi kapsayan toplu sözleme görüşmeleri anlaşma ile sonuçlandı. İşçilere, 2 yıl için yüzde 23 zam verildi.
Selendi Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında, 31 Aralık 2012 tarihinde sona eren toplu iş sözleşmesinin yeniden yapılması için görüşmeler yapıldı. Hizmet-İş Sendikası Manisa İl Temsilcisi Nadir Ürkmez ile Belediye Başkanı Nurullah Savaş'ın da katıldığı toplu sözleşme görüşmeleri, 10 Nisan günü başladı. İki gün süren görüşmeler sonucu anlaşmaya varıldı ve 10 işçiyi kapsayan toplu sözleşme imzalandı.

İmza töreninde konuşan Hizmet-İş Sendikası Manisa İl Temsilcisi Ürkmez, "Belediye Başkanımız Nurullah Savaş'ın yapıcı tutumuna ve bizlere gösterdiği olumlu tavrına teşekkür ediyoruz" dedi.

Hizmet-İş Sendikası Selendi İlçe Temsilcisi Mehmet Kara ise, "Gönül isterdi ki belediyemizde çalışan 25 taşeron işçisine de zam yapılsın. Biz emeğimizin karşılığını aldık Başkanımız Nurullah Savaş?a teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Başkan Savaş da, "Belediyemizin maddi imkansızlığına rağmen işçilerimizi mağdur etmemeye özen gösterdik. Maaş zammı ve ek sosyal yardımlar ile birlikte ortalama yüzde 23'lük bir zam verdik. Amacımız işçilerimizin aileleri ile birlikte mutlu bir yaşam sürmelerini sağlamak" dedi.

Kategori : Yerel Yönetim
Tarih : 4/12/2013 22:08
Hit : 2843




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 182

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.00 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I