| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
Selendi'ye atanan amirler göreve başladı
Selendi'ye atanan amirler göreve başladı
Bir süre önce Selendi İlçe Kaymakamlığına atanan Ali Yıldırım, Tapu Müdürü Fazlı Öztürk ile Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Halit Şahin görevlerine başladı.
Kaymakam Can Atak'ın Sivas Gölova'ya atanmasının ardından Kula Kaymakamı Kemal Duru'nun vekalet ettiği Selendi Kaymakamlığı görevine kura sonucu asil olarak atanan Kaymakam Ali Yıldırım görevine Başladı.

Kaymakam Ali Yıldırım göreve başlamasının ardından yaptığı açıklamada, "Kurada Selendi ilçesi çıktığında çok sevindim. İyi izlenimlerim oldu. Burada görev yapmaktan mutluluk duyacağım. Devlerimiz en iyi şekilde temsil edip, iyi hizmetler yapmaya çalışacağım. İlçemiz çok mütevazi bir ilçe. İnşallah giderken arkamızdan hoş bir seda bırakmak olacaktır." dedi.

Vekaleten Yürütülen İlçe Tapu ve Kadastro Müdürlüğü görevine atanan müdür olarak atanan Fazlı Öztürk, "Görev süremizce vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için çalışacağız." dedi.

Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Yağmur Ecem Nuraydın'ın uzmanlık sınavına hazırlanmak için ayrıldığı Selendi Toplum Sağlığı Merkezi Başkanlığına atanarak görevine Başlayan Dr. Halit Şahin ise, "Bizim mesleğimizde halkın sağlığı her zaman ön planda olmuştur. Halkın sağlığı için sorumluluk alanımda elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Görev süresi boyunca ilçeye en iyi şekilde hizmet vermek için çalışacağım. İlçede sağlık hizmetinin kesintisiz ve etkili bir şekilde yürütülmesi için mesai gözetmeksizin çalışmalarımızı sürdüreceğiz." dedi.








Kategori : Yerel Yönetim
Tarih : 9/16/2020 13:33
Hit : 756




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 305

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I