| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
Selendi Mezarlıklarında Bayram Hazırlığı
Selendi Mezarlıklarında Bayram Hazırlığı
Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde bulunan mezarlıklarda periyodik olarak bakım ve temizlik çalışmalarını sürdürürken, yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla çalışmalarını yoğunlaştırdı.
Bu kapsamda Selendi ilçesinde bulunan mezarlıklarda da yabani ot temizliği, ilaçlama ve bakım onarım çalışmaları gerçekleştiriliyor.
 
Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Daire Başkanlığı, vatandaşların manevi duygularını yoğun şekilde yaşadığı mezarlık alanlarını daha temiz ve daha düzenli bir ortam haline getirebilmek için çalışmalarını sürdürüyor. İl genelinde bulunan tüm mezarlıkların bakımı, onarımı, temizliği ve ilaçlaması konusunda çalışmalarını titizlikle yürüten Manisa Büyükşehir Belediyesi Ramazan Bayramı öncesinde faaliyetlerini yoğunlaştırdı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Daire Başkanlığı ekiplerince gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Selendi merkez ve mahalle mezarlıklarında ağaç budama, temizlik ve yabani ot ilaçlaması yapıldı. Bunun yanı sıra ekipler, uzayan otların biçim işlemini de gerçekleştirdi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün?ün talimatlarıyla çalışmaların il genelinde eş zamanlı sürdüğünü belirten Mezarlıklar Dairesi Başkanı Melek Demirbaş, Ramazan Bayramı'na kadar çalışmaların tamamlanacağını söyledi.

Kategori : Yerel Yönetim
Tarih : 5/11/2020 18:40
Hit : 811




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 124

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I