| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
BAKANLIKTAN ŞEHZADELER?E İSTİHDAM DESTEĞİ
BAKANLIKTAN ŞEHZADELER?E İSTİHDAM DESTEĞİ
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Şehzadeler Belediyesi'ne 1 buçuk milyon TL'lik istihdam desteği sağladı.
Toplum Yararına Destek Projesi (TYP) kapsamında, 130 vatandaş, sigortası ve maaşları İŞ-KUR tarafından ödenmek koşuluyla 8 ay boyunca belediyenin fen ve park bahçe işlerinde istihdam edilecek.

TYP kapsamında Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile Manisa Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Salim Eroğlu arasında işbirliği protokolü imzalandı. İŞ-KUR binasında gerçekleştirilen imza törenine; Şehzadeler Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürü Osman Uzun, Fen İşleri Müdürü Osman Zorlu ile Basın Danışmanı Bilal Demir de katıldı. İl genelinde 800 vatandaşın istihdam edilmesine yönelik hazırlanan proje kapsamında, 11 belediye ile protokol imzaladıklarını belirten İŞ-KUR Müdürü Eroğlu, 130 vatandaşın Şehzadeler Belediyesi'nde istihdam edileceğini ifade etti. Eroğlu, Şehzadeler'de çalıştırılacak işçilerin maliyetinin 1,5 milyon lira, diğer belediye ve kamu kurumlarında çalışacak 800 işçinin toplam maliyetinin ise 10 milyon TL olduğunu söyledi.

130 VATANDAŞ ŞEHZADELER İÇİN ÇALIŞACAK

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Bugün çok mutluyuz. Şehzadeler şehrimiz için çok hayırlı imzalar attık. Toplum Yararına Destek Projesi kapsamında 130 vatandaşımızı, sigortası ve maaşları İŞ-KUR tarafından ödenmek koşuluyla 8 ay boyunca istihdam edeceğiz. Önümüz yaz sezonu. Gerek fen işlerimizin gerek park bahçe müdürlüklerimizin yoğun çalışmaları var. Bu yoğun çalışmalarda hükümetimizin de destekleri ile 130 hemşehrimiz yıl sonuna kadar Şehzadeler halkının hizmetinde çalışacaklar. İnşallah daha temiz daha güzel bir Şehzadeler için bütün gücümüzle çalışacağız. Bu noktada desteklerinizi esirgemeyen çok değerli Manisa milletvekillerimize, bakanımıza, hükümetimize, değerli il müdürümüze yürekten teşekkür ediyorum." dedi.

Başkan Çelik, Şehzadeler Belediyesi'nin 1,5 milyon TL hibe desteği aldığını ifade etti.

Kategori : Yerel Yönetim
Tarih : 5/2/2015 18:21
Hit : 2351




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 1343

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.00 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I