| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
AK KADINLARDAN HUZUREVİ YAŞLILARINA ZİYARET
AK KADINLARDAN HUZUREVİ YAŞLILARINA ZİYARET
AK Parti Yunusemre Kadın Kolları Başkanı Belma Çağ ve Kadın Kolları üyeleri "Yaşlılar Haftası" ve Kurban Bayramı dolayısı ile Manisa Huzurevi'ni ziyaret etti.
AK Parti Yunusemre Kadın Kolları Başkanı Belma Çağ ve ziyarete katılan parti yöneticileri huzurevindeki yaşlılar hakkında Huzurevi yetkililerinden kurum hakkında bilgi aldı. Ardından huzurevi sakinleriyle tek tek ilgilenip sohbet eden Kadın Kolları Başkanı Belma Çağ ve beraberindekiler, günün anısına yaşlılara çeşitli hediyeler verdi.

Ziyarette konuşan AK Parti Yunusemre Kadın Kolları Başkanı Belma Çağ, böylesi önemli bir günde yaşlılarımızı ve büyüklerimizi ziyaret edip, onların gönüllerini hoş tutarak, hayır dualarını alma fırsatını bulduklarını ifade etti.

AK Parti olarak her zaman yaşlıların yanında olduklarını kaydeden Başkan Belma Çağ, "Sizin mutlu, huzurlu bir hayat geçirebilmeniz için ne yapılması gerekiyorsa, onların çalışmalarını yapıyoruz. Bugün de burada güzel, temiz, nezih bir ortamda güzel hizmetler alıyorsunuz. Biz sizin için varız. Sizler sadece bir gün için değil, her gün hatırlanması, ziyaret edilmesi ve hayır duaları alınması gereken insanlarsınız. AK Parti Yunusemre Kadın Kolları teşkilatı olarak, bizlerde inşallah her fırsatta sizleri ziyaret edip, hayır dualarınızı almaya çalışacağız " diye konuştu.

Huzurevi ziyaretinin ardından, yaşlılarla fotoğraf çektiren Ak Kadınlar keyifli zamanlar geçirdiler.

Kategori : Siyaset
Tarih : 10/11/2014 23:24
Hit : 1980




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 879

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I