| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
ABDULLAH ATA YUNUS EMRE İLÇESİ ADAY ADAYI
ABDULLAH ATA YUNUS EMRE İLÇESİ ADAY ADAYI
AK Parti Belediye Meclis Üyesi Avukat Abdullah Ata Manisa'da yeni kurulacak olan Yunus Emre İlçesi'ne belediye başkan aday adaylığını açıkladı.
Avukat Abdullah Ata Yunus Emre Belediye Başkan Aday Adaylığını Öğretmenler Evi'nde yapılan program ile duyurdu. Basın açıklamasına AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, Manisa Barosu Zeynel Balkız, Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Manisa Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Mehmet Emin Sofuoğlu, Şehzadeler İlçesi Belediye Başkan Aday Adayı Zülfikar Gürcan ve bir çok AK Partili katıldı.

Burada yaptığı konuşmada Avukat Abdullah Ata, "Şehrimizde oluşan iki gölgeden biri olan metropol ilçe diye tabir edebileceğimiz iki ilçeden biri olan Yunus Emre ve Şehzadeler Belediyesi'nden bir olan Yunus Emre İlçesi'ne başkan aday adaylığımı bu yolda yola çıktığımı sizlerle paylaşmak adına bunu da basın açıklamasıyla duyurmayı uygun gördüm. Değerli dostlar mensubu olmaktan her zaman onur duyduğum milletin var oluş felsefesini alelade bir siyasi parti olarak görülmeyen adalet ve kalkınma partisindeki şahsi öz geçmişimden önce kişisel öz geçmişimi sizlerle paylaşmak istiyorum. 1970 yılında Manisa Merkeze bağlı Şamar Köyü'nde dünyaya geldim. İlkokulumu Şamar Köyü'nde, ortaokulu Muradiye'de, lise öğrenimini İzmir'de, yüksek tahsilimi de Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirerek 1996 yılından beri Manisa Barosu bünyesinde değerli kader ortağım Sayın Ahmet Sofuoğlu ile beraber adaletin tecellisinde katkı sağlamak adına mücadele etmekteyim. Siyasi özgeçmişime değinmek istersek, 2001 yılında kurulan Adalet ve Kalkınma Partisi bünyesinde bir dönem ilçe yönetiminde daha sonra 6 yılı aşkın il yönetiminde başkan yardımcılığında siyasi kadrolaşma içerisinde genel yönetimler başkanlığı Manisa Belediyesi meclis üyeliğine devam etmekteyim. Belediyecilik tüm dünyada olduğu gibi o şehirde yaşayan insanların yaşamını kolaylaştımayı hedef edinmiş, yerel yönetim anlayışının bir yansımasıdır. Yerel yönetim kamu hizmetlerinin ilk elden insanlara sunumunu amaç edinmiştir. Bu sebeple biz bu göreve talibiz. Öncelikle amacımız şehirde yaşayan insanların yaşamlarını zorlaştırmak değil, kolaylaştıran bir anlayışın temsilcisi olmak istiyoruz. Siyasi teşkilatlar içerisinde diğer sivil toplum örgütlerinde olduğu gibi, örgütsel yapılaşmasını temeli olan insan unsurundan şu hususu önemle arz etmek istiyorum. Tüm örgütsel yapılanmalarda o örgütsel yapılanmalar içersinde özellikle siyasi partilerden zaman içerisinde oluşacak makamlara, mevkilere kendi içerisindeki enerjileri taşıyamadığı taktirde kendilerini tehlikeye atacağı kanısındayız. Bu sebeple uzun yıllardan beri bünyesinde bulunduğum teşkilatımın bir sesi olarak bu göreve talibim. Teşkilatımın da desteğini alacağıma inanıyorum" dedi.





Kategori : Siyaset
Tarih : 9/6/2013 14:37
Hit : 18265




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 13

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.00 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I